5 Simple Techniques For میوه عسل
5 Simple Techniques For میوه عسل
Blog Article
وبگاه= وجود دارد (کمک)
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.
در پژوهشی که در اوکراین انجام شد، محققان به این نتیجه رسیدهاند که کسانی که منظم و روزانه عسل طبیعی مصرف میکنند، احتمال کمتری دارد تا دچار بیماریهایی نظیر آنفولانزا، التهاب ریه و سایر بیماریهای ویروسی شوند.
در این بین عسل آویشن یکی از بهترین عسلها برای مشکلات مجاری تنفسی است، که علت آن هم مقادیر بالای آنتی اکسیدان موجود در این عسل است.
استفاده از مطالب روزانه با ذکر منبع و قرار دادن لینک روزانه آزاد است.
همچنین، می تواند در درمان عفونت های پوستی مانند زخم ها و برخی از عفونت های قارچی مؤثر باشد.
برای سرفههای مزمن و حاد، در یک بررسی توسط کاکرین هیچ مدرک قطعی برای توصیه به استفاده یا عدم استفاده از عسل پیدا نشد.[۵۱][۵۲] برای درمان سرفه در کودکان، شواهدی مبنی بر اثربخشی عسل یافت شد. مصرف عسل در کودکان بیش از عدم درمان یا درمان با دیفنهیدرامین و دارونما در تسکین سرفه کمک میکند.
افراد دیابتی و خانوادههایشان همیشه یک سوال مهم در مورد عسل دارند و آن هم این است که آیا افراد دیابتی میتوانند عسل مصرف کنند؟
در توضیح این مورد باید گفت که مصرف عسل باعث تقویت سیستم ایمنی بدن شده و از بروز بیماریهای اینچنینی جلوگیری میکند.
در سال ۲۰۰۴ یک مطالعه نه چندان گسترده بر روی عسل و شکر و تاثیر آنها بر روی سطح قند خون انجام شد. نتایج نشان داد که محلول ۷۵ گرمی از عسل چه در افراد داری دیابت و چه در افرادی که اصلا دیابت ندارند بعد از ۳۰ دقیقه سطح قند خون را بالا میبرد، اما این میزان نسبت به محلول ۷۵ گرمی شکر کمتر است.
ضد قارچ، ضد باکتری و website ضد ویروس، مفید برای ضدعفونی کردن معده و دستگاه گوارش، رفع دلپیچه، تسکین درد قائدگی
عسل خالص دارای طعم و بوی طبیعی و منحصر به فردی است. هر منطقه و منبع تولیدی عسل ممکن است طعم و بوی خود را داشته باشد.
فواید آجیل در بدنسازی؛ روش مصرف آجیل و بهترین زمان مصرف برای ورزشکاران
آژانس نظارتی داروها و محصولات بهداشتی بریتانیا توصیه میکند از دادن داروهای داروهای بدون نسخه سرفه و سرماخوردگی به کودکان زیر شش سال خودداری شود و پیشنهاد میکند "داروی خانگی حاوی عسل و لیمو احتمالاً به همان اندازه مفید و بیخطرتر است. این آژانس همچنین هشدار میدهد که بهدلیل خطر ابتلا به بوتولیسم، نباید عسل به نوزاد داده شود.